ansikte

Ta hand om dig och din hy med denna otroliga ansiktsrengörare

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Det är otroligt viktigt att du tar hand om din hud. Din hud ska följa med dig hela livet och därför är det viktigt att du tar hand om den med omsorg och ger den allt som den behöver. Det allra viktigaste är att du etablerar en vana att rengöra ditt ansikte både morgon och kväll. På kvällen känns det ofta naturligt att rengöra ansiktet då vi har varit utomhus och vill kanske tvätta av oss eventuellt smink. Och mycket riktigt har både smuts, bakterier och fetter fastat på vår hud i ansiktet under dagen. Under natten så rensar vår hud ut slaggprodukter. Det innebär att huden naturligt rensar ut fetter, smuts och slagg som, just det, lägger sig på hudytan. Av denna anledning är det viktigt att du även rengör ansiktet på morgonen, så att dessa slaggprodukter har ”någonstans att ta vägen” och inte stannar kvar på huden. Om du inte sköljer bort detta blir det nämligen helt enkelt som att det bara byggs på – lager på lager – av slagg och orenheter på huden under dagen, vilket täpper till porerna. Något vi såklart starkt vill undvika.

Någonting som är viktigt i din hudvårdsrutin är bra produkter. Det är viktigt att både använda sig av en bra ansiktsrengöring men det är också otroligt viktigt vilket sätt du väljer att rengöra ditt ansikte på. Att tvätta ansiktet med händerna är inte optimalt då det lätt kan gömma sig bakterier som är svåra att fullständigt få bort. Därför rekommenderas man att använda en rengöringsborste när man tvättar sitt ansikte som ett mer hygieniskt alternativ.

Detta är en ansiktsrengörare med en inbyggd vibrator som rengör din hud på djupet. De soniska vibrationerna tillsamman med silikonknopparna öppnar och kommer åt porerna på djupet och rengör därför på ett sätt som du aldrig kan göra för hand. Den masserande effekt som vibrationerna ger gör att spänningar i ansiktet släpper som annars är svåra att stimulera. Det gör också att din blodcirkulation i ansiktet ökar vilket gör din hud känns extra frisk och ger dig mer lyster som gör att du kan lysa under hela dagen.

Ansiktsrengörare med Soniska Vibrationer

Denna är effektiv mot :

  • Sminkrester
  • Död hud
  • Djupt sittande smuts
  • Fet hy
  • Olja och talg 
  • och mycket mer..

Ansiktsrengöraren har en snygg och praktisk design som gör att den passar i alla hem och i alla necessärer. Den ger en lyxig känsla då den påminner om redskap som används på spakliniker runt om i Sverige. Ansiktsborsten är helt vattentät, det gör att den lätt går att använda tillsammans med vanlig tvål men också tillsammans med dina egna rengöringsprodukter vilket gör den till ett utmärkt komplement till din vardagliga hudvårdsrutin. Många uppskattar också att använda den i duschen för en extra lyxig duschstund.

Sonisk vibrerande ansiktsrengöring och massage för yngre, fräschare och renare hy

Denna ansiktsborste ger dig en 35 gånger så hygienisk rengöring i jämförelse med en traditionell rengöringsborste då knopparna av silikon är ett icke-poröst material och samlar därför inte på sig bakterier.

Så ge din hud vad den behöver och presentera den för denna fantastiska ansiktsrengörare med soniska vibrationer.