garlic1_590x

Ta del av denna nya smidiga vitlökspress och fördelarna med att äta vitlök

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Vitlök har idag ett rätt så blandat rykte bland folket. Att ha en andedräkt som stinker vitlök är inte populärt och lukten av vitlök är allmänt inte så uppskattad. Men och andra sidan så finns det också dom som nästan är beroende utav vitlök och skulle kunna äta och använda det till allt. Alla har såklart rätt till sin egna åsikt, men något som alla borde vara medvetna om är de fördelar som vitlök för med sig mer än bara smak till mat.

Visste du att vitlök förbättrar ditt immunförsvar? Motverkar förstoppning och främjar blodcirkulationen? Och visste du att vitlök minskar risken för cancer? Ja du hör ju, att äta vitlök är ett måste.

Vitlök – skyddar vitlöken mot förkylning och andra krämpor eller ...

Så hur ska man få i sig vitlök? Det finns personer som varje dag äter eller sväljer en klyfta bara för att få i sig allt det bra som vitlöken har att ge. Men det tråkiga med det är ju att den fantastiska smaken som vitlök faktiskt har går förlorad. Så varför inte slå två flugor i en smäll och blanda i vitlök i din mat? Du får då både goda hälsofördelar men också god mat.

En vitlökspress är någonting som alla har hemma men kanske inte alltid använder. Anledningen är att vitlökspressarna idag inte är så praktiska som man en gång tyckte att dom var. För det första så får det inte plats så mycket vitlök i pressen vilket gör att du hela tiden får göra om processen om du vill använda lite mer. För det andra så måste du hela tiden använda dina händer för att stoppa i och ur vitlöken och för att ta bort de bitar som inte blir pressade, vilket resulterar i stinkande fingrar. För det tredje så är vitlökspressen allmänt väldigt svår att rengöra.

Nu har det kommit en mycket smidigare vitlökpress och den är här för att stanna. Med denna så pressar du vitlök enbart med tryck från din hand och kan trycka flera vitlöksklyftor tillsammans väldigt smidigt. Det är lätt att föra över vitlöken direkt till din mat utan att behöva använda din händer och också väldigt lätt att städa.

Vitlökspressen är utrustad med ett ergonomiskt handtag vilket passar din hand perfekt och gör att du inte blir trött och får ont utav processen.

Använd denna smidiga vitlökspress för att ta del av god mat samt god hälsa och lär dig att älska vitlöken och allt som den har att erbjuda.