vagnen

Se till att skydda din minsta familjemedlem med denna reflexrem för barnvagnen

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Från att vi är små så får vi hela tiden information kastad på oss om hur viktigt det är att synas i mörkret om du rör dig på ställen där det kan köra bilar. Om hur dåligt man syns, speciellt under höst och vinter men också under våren och sommaren. Men det är inte fören man själv börjar köra bil som man på riktigt förstår hur svårt det är att faktiskt se människor som går längst vägen och hur viktigt det är att ha någon form av reflex för att visa vart man är. 40 % av alla trafikolyckor där fotgängare är inblandade inträffar när det är mörkt och tänk då vilken skillnad det skulle göra om folk gjorde ett medvetet val att bära reflex. Om du har mörka kläder upptäcker en bil med halvljus dig på 20-30 meters avstånd och om du har ljusa kläder syns du från 60 meter. Om du bär reflex ser bilen dig redan på 125 meters avstånd. 

Vi blir hela tiden matade om hur viktigt det är att vi själva ska bära reflex, men vi pratar sällan om hur viktigt det är att vi synliggör andra levande ting som kanske ofta följer med oss ut, så som våra djur och viktigast av allt, våra minsta medlemmar i familjen.

Småbarnsföräldrar har ofta som vana att gå på långa promenader. Detta då det lätt får barnet att somna och för att det kan vara skönt för den nyblivna mamman att gå ut och röra på sig mitt i allt skrik och alla blöjbyten. Dessa promenader kanske oftast sker under dagtid men kan också ske under kvällen när det är mörkare ute. Det som många tänker på när de sent på kvällen ska ge sig ut på en promenad med barnvagnen är att själva sätta på sig reflex. Men det som många inte reflekterar över är att din barnvagn går ju faktiskt före dig, till exempel när du ska gå över ett övergångsställe, vilket gör det extremt viktigt att också göra vagnen synlig.

Save Lives Now Flash LED Light Stroller Barnvagn

Denna Flash LED Light Stroller gör att din barnvagn blir synlig på upp till 300 meter vilket gör att alla medtrafikanter kan upptäcka din yngsta familjemedlem i god tid. Denna lyser med hjälp av sex stycken LED – lampor vilket gör att den inte bara syns med hjälp av bilarnas lyse utan syns av alla som rör sig runt vägarna så som mopeder, cyklar och fotgängare. Lamporna kan både lysa i ett fast sken men också i ett blinkande eller snabbt blinkande vilket gör att du själv kan välja vad som passar er bäst.

Denna fantastiska reflexrem har elastiska band som enkelt fästs runt barnvagnen, därför fungerar den på alla barnvagnar. Den har också en hållbarhet på 40 – 60 timmar vilket gör att du hinner gå många promenader innan det är dags att byta batteri.

Save Lives Now Flash LED Light Stroller Barnvagn

Flash Light Stroller är den perfekta reflexen som gör att du och din lilla älskling kan känna er säkra längst vägen.