makeupbrushcleaner3

Rengör dina sminkborstar på endast 30 sekunder med denna fantastiska borstrengörare!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Om man tittar på nya siffror så kan man se att sminkförsäljningen runt om i världen bara ökar och ökar. Idag använder en stor mängd människor något form av smink men också redskap till sminket. Sminkvideos från olika profiler trendar just nu på ett stort antal sociala medier och intresset för att få till ett bra men också skonsamt resultat är stort. Alla enas om i stort sätt samma sak, att sminket självklart måste vara av bra kvalitet men att nästan hälften av resultatet kommer av redskapen och här betonas ofta borstas viktiga arbetsuppgift. Borstarna måste vara gjorde utav bra material men de måste också vara rena. Rena borstar gör att sminket får en bra finish men också att huden inte tar skada.

Att tvätta sina sminkborstar kanske är självklart för många. Men att tvätta dom så ofta som faktiskt skulle behövas är absolut inte lika självklart.

Guide: Så tvättar du sminkborstar på rätt sätt | Baaam

Har du tänkt på ifall du skulle använda dina rena borstar på ett ansikte där smuts redan befinner sig? Det gör att borsten därmed fylls med smuts och lämnar därefter plats för bakterier att växa. När du sedan använder borsten igen nästa dag så kommer bakterierna återigen till ditt ansikte vilket kan framkalla akne eller andra hudsvårigheter. Något som inte är så känt är också att bakterier från dina borstar kan smita in i dina porer och sedan vandra in i kroppen. Detta är bara några saker som smutsiga sminkborstar kan resultera i och ger därför ett stor anledning till att – från och med idag, börja rengöra dina borstar bättre och oftare.

Något som kan hjälpa dig med att rengöra dina borstar är denna effektiva, smidiga och batteridrivna rengörare för dina makeupborstar. Denna har en praktisk behållare och 8 stycken medföljande adaptrar som ska passa alla olika storlekar av borstar. Med denna så behöver inte rengöring av borstar ta lång tid att tvätta och inte heller en evighet att torka utan med denna så är borstarna klara att använda direkt efter bara 30 sekunder! Det enda du behöver göra är att hälla i din vanliga brushcleanser eller vanlig tvål tillsammans med vatten och det är bara att sätta igång!

Med denna fantastiska rengörare så kan du göra processen till en kort men rolig stund där du på köper får rena borstar som du sedan återigen kan använda i din sminkrutin. Är du själv inte någon som ofta använder sminkborstar? Då är denna en fantastisk present som garanterat kommer uppskattas av personer som är flitiga borstanvändare.

Någon som testat denna produkt är vår kära influencer Anty som gjort en ärlig recension om denna produkt på hennes youtubekanal. Videon kan du se nedan –

Så ta hand om din hy och dina borstar med denna otroliga borstrengörare och låt den öppna en ny dörr för dig, precis som den gjorde för Anty.