fat

Nya generationen av matlådor som håller din mat fräsch, både på plats och på vift.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Allt för ofta så blir det rester över från dagens middag. Resterna läggs sedan antingen i matlådor och vidare in i frysen eller på en tallrik täckt med plastfolie in i kylen. Ibland kan till och med resterna kännas för lite och för onödigt för att orka spara och slängs istället i komposten. Men känner du inte att du lite är less på att tveka på resterna? Men samtidigt less på att leta fram matlådor med tillhörande lock och less på att varje gång leta i timmar efter änden på plastfolien.

Möt den nya generationen av matlådor. Matlådan som inte tar lika mycket plats i skåpen, matlådan som funkar lika bra som uppläggningsfat och matlådan som gör att du kan säga hej då till all plastfolie och också allt matsvinn.

Med denna kan du lätt lägga undan rester från dagens middag, eller varför inte förbereda till morgondagen? Forma biffarna till morgondagens middag och låt dom vila under plasten över natten. Skär upp frukt eller stek pannkakor till picknicken eller varför inte förbereda morgondagens frukost med att lägga fram lite pålägg till mackorna så att frukosten går fort att ta fram. En dröm för alla såklart men speciellt för hungriga som troll som skriker efter frukost i samma stund som att de vaknar.

Det är egentligen bara din fantasi som sätter stopp och människor som idag är stolta ägare till dessa fantastiska fat nämner ofta hur de gång efter gång ständigt hittar nya favoriter att ha i sina matlådor.

Dessa är fantastiskt lätta att använda men också att rengöra, både för hand men också i din diskmaskin. Deras platta design passar väldigt bra i mindre kök då de tar lite plats och kan lätt staplas på varandra. Det skyddar hållbarheten på din mat men också ditt kylskåp från alla lukter från diverse mat.

Smart matlåda - Behåll maten fräsch

Så varför inte testa en av dessa nya genialiska matlådor? Eller varför inte 2? Eller kanske 3? Dessa kan du verkligen inte ha för många av och dom kommer garanterat att bli lika uppskattad utav dig som dom är utav resten av Sverige.