dishglove

Nya diskhandsken 2.0

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Vi alla känner igen de gula diskhandskarna som används på film och som ens gamla farmor alltid hade hemma. De gula handskarna gjorda av gummi som nästan åt upp händer och armar och som var omöjliga att få av sig efteråt.

Dessa diskhandskar har ett rätt så dåligt rykte bland människorna för att vara fula, osköna och opraktiska. Men en sak ska dom ha, dom fyller sin funktion och gör faktiskt stor skillnad.

Ibland när man städar på lite ofräschare ställen så kan det vara skönt att ha handskar på sig. Både för att slippa få alla bakterier under naglarna och för att inte allt rengöringsmedel ska förstöra dina egna händer. När man diskar kan det också vara skönt att ha handskar så huden slipper krympa ihop till russin eller bli brända av det varma vattnet.

Experter har nu utvecklat den vanliga diskhandsken för att ändra på gummihandskens rykte men också för att göra den mer universell och ge den fler finesser och därmed fler användningsområden än bara disk och städ.

Denna Lyxiga diskhandske är gjord utav silikon istället för gummi som de äldre varianterna är. Förklaringen bakom det var den obehagskänsla som gummit gav. Med silikon så känns handsken lättare och klibbar inte alls fast i huden på samma sätt. Handsken är också utrustad med små små piggar, också av silikon, vilket tillsammans liknar en borste och ger också den effekten. Med denna borste så kan du lätt handdiska din disk med endast händerna. Ta på dig handsken, häll på lite diskmedel och sätt igång!

Den fungerar också jättebra att städa med. Sätt på dig handsken och vips så kan du lätt tvätta av ytor så som handfat, toaletter, diskho och badkar med bara en hand.

Lyxiga Diskhandskar av Silikon

Någonting som denna handske också är bra för är att skölja dina frukter och grönsaker då handskens piggar når ställen som inte dina händer oftast når. Tvätta av dina citroner ordentligt eller varför inte potatisen som precis skördats i din trädgård?

Lyxiga Diskhandskar av Silikon

Dessa lyxiga diskhandskar förtjänar en plats i ditt kök eller städskåp och kommer att göra din vardag mycket enklare. Dessa kommer att göra din matlagning och städning lite extra rolig och något som du garanterat kommer att skryta och tipsa dina vänner om.