grillmatta

Maximera din grillning med denna ugn och grillmatta

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Nu är äntligen grillsäsongen här! Sommaren är i full rullning och därför väljer många att ta fram grillen och använda den flitigt. Det finns inget som är härligare än en sen grillning en vacker sommarkväll och bara lukten av grillad mat får alla i omgivningen att dregla. Men ibland kan tanken på grillningen vara mer fantastisk än själva resultatet. Det är väldigt vanligt att den grillade maten inte riktigt blir som man tänkt sig då den lätt blir sotig, bränns fast eller ramlar mellan springorna ner i askan eller kolen. Detta är någonting som lätt kan förstöra hela middagen, speciellt för barn som ofta kan vara rätt känslig mot synen av bränd mat.

Med denna fantastiska ugn och grillmatta så kan du nu undvika detta och istället grilla med perfektion. Denna matta kan du enkelt placera både på grillen eller i ugnen för att maten inte ska brännas eller sotas ner. Den har också en non – stick funktion vilket gör att maten inte heller fastnar på mattan. Med en grillmatta så hindrar du samtidigt maten från att falla ner genom gallret vilket gör att du enkelt kan grilla mindre saker så som räkor. Det går också utmärkt att till exempel steka ägg eller göra äggröra samt steka pannkakor, direkt på grillen.

Ugn och grillmatta - Non-stick

Den är extremt enkel att rengöra då det enbart räcker att du torkar av den med en fuktig disktrasa, därefter så kan du lätt använda den igen. Den klarar av att vara i värme upp till 260 grader vilket gör att den klarar både grill och ugn. I ugnen passar denna perfekt att använda vid matlagning men också när du bakar. Du slipper då använda dig av bakplåtspapper och slipper oroa dig över att din mat eller dina kakor ska bränna fast i plåten.

Ugn och grillmatta - Non-stick

Älskar du och din familj att grilla hamburgare? Med denna matta så får du perfekt grillade hamburgare som ej går sönder som vanligtvis händer när du grillar dom direkt på gallret.

Har du svårt att få din kycklingfilé tillräckligt grillad och samtidigt slippa att den blir bränd och torr på köpet? Då är denna matta din och kycklingens räddning.

Är de minsta barnen inte speciellt sugen på en köttbit och hellre föredrar köttbullar till dagens grillmiddag? Grilla köttbullarna direkt på grillen och ge dom den där grillade smaken som resten av middagen får.

Denna ugn och grillmatta är perfekt för alla familjer och den ger både ugnen och grillen fler användningsområden som gör att både du och maten får möjligheten att utvecklas. Du slipper bränd och sotig mat men du slipper också stå en längre stund efteråt och skrubba din grill fri från alla brända matrester, när det enda du kanske vill göra efter maten är att koppla av framför teven eller med en bra bok.

Testa denna och du kommer garanterat inte att bli besviken!