flaska

Lås din flaskor för dig själv eller för andra. Den perfekta presenten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Tänk om man kunde låsa alkoholen?” – har nog varje tonårsförälder någon gång önskat. Eller kanske att kunna ta ett glas vin till middagen och sedan låsa flaskan för andra tjuvar i hemmet så som ens sambo? Eller kanske för en själv så man inte dricker upp hela flaskan på direkten.

Kodlås för vinflaska

Detta är lås för dina vinflaskor som både är praktiska och bra att ha hemma men som också är en väldigt rolig och uppskattad present bland många. Denna funkar perfekt som present till födelsedagar, mors eller farsdag, student, eller varför inte till julklappsleken? Ja kär produkt har många riktningar.

Låset är superlätt att använda. Det enda du behöver göra vid användning är att trycka på den runda knappen längst upp på toppen för att öppna låset, koden är alltid 000 från början. Därefter håller du in den inre knappen, ställer in en ny valfri kod och släpper sedan knappen och VIPS, du har nu kontrollen över låset och därmed också kontrollen över att kunna bestämma vem som får avnjuta det som finns i din fantastiska flaska, vare sig det är vin, bubbel, champagne eller cider av något slag. Med dess fantastiskt fina design så passar den på alla flaskor och i alla hushåll och är inget som du kommer behöva skämmas över att ha framme.

TIPS TIPS TIPS

Ska du köpa en flaska till någon över 20 år? Sätt på detta lås med en hemlig kod för att göra presenten extra lurig. Då måste mottagaren lyckas få upp låset för att kunna dricka vinet vilket gör det till en extra rolig grej. Lyckas mottagaren få upp låset har han fått två presenter i 1 och kan då både njuta det som finns i flaskan men också av låset som en present.

Så säkra ditt, eller dina, lås för att alltid kunna försäkra dig om att dina flaskor förblir dina. Eller för att ge bort som en uppskattad present och som plus i kanten ge dig och mottagaren ett gott skratt på köpet.