pälsrulle

Klädvårdsrullen 2.0 är här! Säg hejdå till håriga kläder och möbler med denna fantastiska uppfinning.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Svarta kläder är ett minne blott, mys i soffan likaså och allergiska gäster är bara att glömma. Detta är alla saker som förknippas med hem där också pälskompisar bor. Nästan alla katter och hundar fäller pälshår och inte så lite heller. Detta hår är något som vi alla vet fastnar på precis allt. På allt från kläder till möbler till handdukar och täcken. Alla olika textilier de vill säga. Detta kan bli problem på många olika sätt och nivåer. Både för att till exempel vita hårstrån inte kanske riktigt passar din nya svarta klänning eller skjorta men också för att du inte kanske vill dra med dig allt hår hemifrån dig till din kraftigt allergiska vän när du ska dit på middag.

Hittills så har du säkert tusentals klädvårdsrullar hemma som du ser som dina bästa vänner. Räddaren i nöden som tar bort håret på dina kläder och möbler och som kan göra att du kan lämna hemmet utan att skämmas. Men om du tänker igenom tiden du haft med dessa klädvårdsrullar så kan du nog komma på ett flertal anledningar till att dessa kanske inte är så bra som du tror. Pappret går sönder och rivs ojämnt, de tar slut snabbt, och du hinner kanske endast hinner rulla din ena armen innan det återigen är dags att dra av ännu mer papper.

Här har du klädvårdsrullen 2.0! Detta är en päls och hårborttagare som påminner om klädvårdsrullen i den mening att den tar bort pälshår från dina kläder och möbler. Den påminner också om en dammsugare då den hur lätt som helst tar bort att hår men utan det höga ljudet och den långa sladden. Med denna så slipper hela tiden dra av papper efter papper vilket sparar på miljön, men du kan också lätt ta fram den och bara dra över det ställe som du vill få bort allt hår på och VIPS så har du kläder och möbler fria från päls utan någon som helst ansträngning.

Hår- och pälsborttagare

Denna päls och hårborttagare är superlätt att använda och ett måste för alla som har pälskompisar hemma. Den kommer att göra allt så mycket enklare och är du redan ett fan av klädvårdsrullar och dammsugare så kommer denna vara det mest fantastiska som du någonsin kommer att testa.

“Det är det bästa köp jag har gjort! Har 8 katter så här blir det mycket katthår.”

“Köpte en för att testa och hade inga större förhoppningar. Men den är helt suverän, bästa jag har testat! Nu kan jag köpa en hund till. ”

“Aldrig kommer jag att lägga pengar på en klädvårdsrulle igen! Så skönt!”