smartaggkokare

Få den bästa starten på dagen med hjälp av den här nya äggkokaren

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
  1. Ägg gör att du lättare går ner i vikt/håller vikten. …
  2. Ägg minskar risken för depression och benskörhet. …
  3. Ägg gynnar immunförsvaret och ämnesomsättningen. …
  4. Ägg hjälper dig att hålla ett stabilt blodsocker. …
  5. Ägg är inflammationsdämpande och smörjer leder. …
  6. Ägg sänker det ”onda kolesterolet” i kroppen.

Detta är 6 saker som händer i din kropp när du äter ägg. Kan du då tänka dig om du skulle äta ett kokat ägg till frukost varje dag? Tänk vilken positiv påverkan det skulle få för din kropp och din hälsa och vilket bra start på dagen du skulle få!

SPIDERCHICK | bloggvärldens Chic(k)aste Mama!

När äggen står och kokar på spisen och magen samtidigt kurrar så kan det lätt kännas väldigt omotiverat att låta dem svalna av i kallt vatten. Det gör att äggen ofta upplevs svåra att skala vilket minskar den positiva upplevelsen enormt. Små bitar av skal överallt och ägg som följer med skalet till fatet är väldigt vanligt och gör att många ledsnar och får då inte denna bra start på dagen som ägg faktiskt ger.

Tänk om det fanns en chans att slippa att skala äggen, att behöva ha ett fat bredvid dedikerat till skalet och om man kunde äta äggen direkt när de kokat färdigt. Tänk också om du har barn som sitter och skriker efter frukost vid matbordet och att du då kan ge dom ett ägg direkt utan att behöva hjälpa till att skala eller ännu bättre, slippa se på när dom sakta men säkert torterar det stackars lilla ägget tills det bara finns en liten kula kvar.

Det känns helt fantastiskt att kunna berätta att denna drömmen faktiskt kan bli sann. Det har nämligen kommit en typ av äggkokare som kokar ägget helt utan skal!

Lyxig äggkokare - 6 pack

Med dessa kan du hälla i ägget i behållaren precis som om du skulle göra pannkakssmet och sedan stänga den. Därefter sänker du ner den i kokande vatten och vänta dina gyllene minuter för att sedan plocka upp den. VIPS så har du ett färdigskalat ägg som du kan avnjuta till din frukost.

Skulle du dock inte vara ett fan utav kokat ägg så går det också perfekt att göra en omelett i dessa behållare. Blanda i lite skinka och kryddor tillsammans med ägget och koka på samma sätt så kan du istället njuta av den till lunch eller frukost.

Lyxig äggkokare - 6 pack

När du köper denna fantastiska äggkokare så får du med dig 6 stycken så att det räcker till hela familjen. Vid rengöring så kan du lätt skicka in dom i din diskmaskin så dom är rena och fina till nästa gång som magen kurrar.

Lyxig äggkokare - 6 pack

Med denna typ av äggkokare så slipper du skal och skräp och kan istället få de ultimata förutsättningarna för en bra dag för dig och fin familj.