2-25205

Ett måste till dig och din fyrbenta kompis

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Alla som har en eller flera pälskompisar där hemma kan nog enas om att trots all den kärlek som dessa kompisar ge en så är det fruktansvärt hur mycket hår som finns överallt. Det går nog att relatera till känslan när du tagit en tröja direkt från tvätten och går raka vägen mot dörren och märker så fort du kommit ut hur tröjan är full med hår. Hur 5 sekunder i soffan gör att du nästan har tillräckligt med hår på rumpan att det liknar en svans och hur du ständigt kliar dig i näsa och ögon trots att du precis dammsugit hela huset.

Med denna smarta borsthandske så kan du, hör och häpna, lätt som en plätt få bort päls från dina kläder och dina möbler. Du kan också få bort den överflödiga pälsen som alldeles strax ska falla av och leta upp dig och dina ägodelar.

Smart Borsthandske

Samtidigt som du avlägsnar allt överblivet hår så ger du också djuret en massage och en chans att slappna av och bli omhändertagen genom att med långsamma rörelser dra handsken längst med djurets päls.

Bort med all onödig päls och lite extra kärlek till sin fyrbenta älskling? Här kan man verkligen snacka om en WIN WIN!!

Pälsen som fastnar på handsken binds samman med resten och när du känner dig nöjd och ska lägga bort den så kan du lätt dra bort allt hår för att sedan slänga det där det ska vara. Utan att det yrar runt och letar sig till nya gömställen på vägen.

Det spelar ingen roll om du har hund eller katt, kort eller lång päls, stort eller litet djur. Den fungerar på allt med päls och ger ett lika lyckat resultat.

”5/5 – Ett måste för alla som har husdjur! Båda mina hundar och katter älskar den!”
– Ingalill 43år, Sundsvall