smart

En kniv, sax och skärbräda i ett och samma verktyg? Du läste helt rätt!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Det finns alltid några nyckelprodukter som vi alltid har i köket och som vi regelbundet använder.

En av dessa nycklar är den hederliga kniven. Många använder en kniv dagligen i köket då det ska skäras grönsaker, frukt, kött eller fisk. En annan nyckel är den fantastiska saxen. Saxen är perfekt att använda för att klippa upp påsar till exempel men kan också användas för att klippa mat i mindre bitar för små barn. En tredje nyckel som nästan alltid finns i alla kök runt om i Sverige är skärbrädan. Man skulle nästan kunna säga att skärbrädan är nära vän med kniven då skärbrädan i otroligt nödvändig för att inte skära märken i bänkskivan eller i bordet. Alla dessa tre nycklar är väldigt användbara av olika anledningar. Med kniven så är knivbladets vassa blad det som man vill åt, dock kan man lätt bli trött i handen av att behöva använda kniven för länge. Saxen har det smidiga ”saxgreppet” vilket gör det enkelt att snabbt använda den utan att egentligen behöva anstränga sig. Skärbrädans positiva fördelar har redan benämnts vilket är det skydd som den ger.

Detta smarta verktyg kallas för Smart Cutter och är en blandning mellan kniven, saxen och den nödvändiga skärbrädan. Denna har utseendet som först och främst påminner om en sax då den har det där populära ”saxgreppet” som gör det enkelt och orkeslöst att använda den. Det ena bladet på denna sax är bladet av en kniv vilket gör att den klarar av större och hårdare saker än en vanlig sax. Det andra bladet motsvarar en skärbräda vilket gör att du kan använda den i luften utan att behöva hålla dig på ett och samma ställe.

SmartCutter - Blandning mellan kniv och en sax

Med denna så kan du enkelt, flexibelt och smidigt klippa eller skära dina frukter, grönsaker eller annan mat utan någon form av ansträngning och med ett resultat av ren perfektion.

Smart Cutter har ett handtag som är ergonomiskt för din hand och det är även gjort av materialet silikon vilket gör att handtaget känns bekvämt att hålla i. Den är otroligt lätt att både använda men också väldigt lätt att rengöra vilket gör att du snabbt kan använda den efter att du har skurit någonting annat.

Sen denna gjorde debut på marknaden så har den gjort total succé då den har allt i ett. Så se till att klicka hem denna innan den tar slut, om inte för dig så kanske till någon annan i present? Den kommer garanterat att uppskattas, av alla personer och av alla hem.