avokado

En avokado slicer som hjälper både dig och din instagram

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Med åren som går så följer även trender med. Olika trender så som kläder, intressen, livsstilar och även kost. Från ingenstans kan något som varit helt ohajpat plötsligt ligga på allas instagram och tillslut ser du ingenting annat och kan kanske även själv inte låta bli att påverkas och bli inspirerad.

Ett typiskt exempel på en sådan trend är avokadon. Avokado har länge diskuterats om att antingen vara en frukt eller grönsak, men har idag konstaterats vara ett bär. Avokadon ansågs för några år tillbaka inte vara speciellt bra att äta då den skulle innehålla mycket fett och som i sin tur skulle ge dig fett på kroppen. Denna antydan har idag bevisats vara helt felaktig och idag är avokadon ett av de mest hälsosamma som du kan äta och just anledningen till att det idag är en trend att köpa, äta och gärna lägga ut på sociala medier. Men förutom att en avokadomacka eller en avokadosallad är en fröjd för ögat så har det faktiskt stora hälsofördelar.

Så delar du en avokado

Visste du att avokado mättar hungern exremt bra och gör att du inte småäter lika mycket som du annars kanske skulle göra? Visste du också att avokado skyddar dig från hjärtsjukdomar, diabetes och cancer? Och om du bara visste vilken guldgruva av näringsämnen som finns i endast en liten avokado!

Tyvärr är dock avokado som ett lotteri. När du köper avokado på affären så vet du aldrig säkert innan du kommer hem hur den ser ut och alla håller nog mer eller mindre andan när det är dags att skära upp avokadon för att se skicket.

Men oavsett om avokadon är för mogen, för omogen eller till och med helt perfekt så är det ofta svårt och kladdigt att skära avokado. Skalet rivs av, avokadon mosas och den lilla kärnan som finns i mitten kan ofta kännas hopplös att få bort.

Men är du en person som känner med dig att du är en avokadoälskare eller som kanske vill bli en, med tanke på alla de hälsofördelar som den för med sig, så är du välkommen att fortsätta läsa.

För om du stämmer in på de ovan så borde du, utan att blinka, klicka hem denna avokadoslicer. Detta lilla underverk kommer göra underverk för dig och din vardag när du snabbt behöver skära en avokado. På ena sidan så finns en liten kniv som är gjord för just avokados och gör att den delas felfritt i två delar, I mitten så kan du lätt få bort den svåra kärnan och med den andra sidan så kan du lätt dra igenom avokadon för att få fina skivor som du sen kan lägga på din knäckemacka eller i din sallad. Med denna så får du 3 i 1 och någonting som du alltid kommer ha nytta av. Den är också väldigt uppskattad av barnen som lätt kan få vara med i matlagningen.

Denna kommer hjälpa dig som är på språng, dig som inte vill kladda men också dig som vill ha perfekt symmetriska skivor till din instagram. WIN WIN WIN!