dusch

Duschmunstycket som har allt och lite till

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

En lång varm dusch är väl helt fantastiskt! En lång dusch där du verkligen får chansen att pyssla om dig själv och slappna av i vardagsstressen och allt vad det innebär.

Du som provat en del duschar har säkert märkt att det kan skilja sig enormt mycket på kvaliteten på de olika duscharna. Det kanske sprutar för lite vatten eller för mycket. För smal stråle eller för bred och spretig stråle. För svag eller för stark stråle. Varför det kan skilja sig så mycket på olika duschar har faktiskt oftast att göra med duschmunstycket. Med alla olika duschar så kommer det olika duschmunstycken men det finns också andra alternativ ute på marknaden att köpa om du inte är nöjd med det som tillhör just din dusch.

Vi i Villa testar olika sköna duschmunstycken

Det som kan vara svårt när man står i affären för att välja sitt drömmunstycke är att man inte riktigt kan välja hur man vill ha det. Vill jag ha bred och svag stråle eller vill jag ha en smal och stark stråle? Det finns sällan något helt perfekt alternativ men nu har det kommit ett munstycke som har allt du behöver och du kommer aldrig mer att behöva välja.

Detta duschmunstycke har två sidor vilket gör att du i princip får 2 i 1. Ena sidan ger dig ett intryck av att du befinner dig på SPA då det ger en väldigt avslappnande känsla medan den andra ger ett högre tryck vilket kan upplevas ge en masserande känsla. Så varför inte börja duschen med en lugn inledning för att sedan sätta på högre tryck som får blodet att cirkulera lite extra och sedan avsluta igen med SPA – läget för att få känna dig avslappnad efter duschen. Det kan ju inte bli bättre än så!

Men detta duschmunstycke har en dold talang och gör den i princip oemotståndlig på marknaden. Du kan nämligen hälla i ditt schampo eller din duschkräm i munstycket för att få en helt lagom dosering vid varje dusch.

Häll i bubbelskum för att göra den vanliga vardagliga duschen lite extra rolig för barnen? Eller ha i din hunds duschkräm och gör tvättningen snabb och effektiv.

Detta munstycke har precis allt och det mest attraktiva duschmunstycken som idag finns på marknaden.