multifunction-pet-molar-bite-dog-toys-rubber-chew-ball-cleaning-teeth-safe-elasticity-soft-puppy-suction-1-800x800-1-1[1]

Den perfekta aktiveringsleksaken för din hund

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Visst är det fantastiskt att gå ut i parken en vacker sommardag med sin fyrbenta kompis och kasta boll och leka? Kanske besöka en hundpark där alla hundar kan leka och aktiveras tillsammans för att sedan komma hem och ta sig en välförtjänt vila i hundbädden.

Detta är förstås drömscenariot om man fick chansen att välja hur varje dag skulle se ut, men då vädret inte alltid är på ens sida och orken kanske inte alltid finns så kan det hända att de fina sommardagarna ute byts ut till lata innedagar hemma.

royaltyfri hundar som leker med boll foton | Piqsels

De flesta hundar bryr sig inte om vädret och tar inte hänsyn till ork utan vill gärna aktiveras trots att deras matte eller husse inte känner för det.

Så hur fantastiskt vore det inte att hitta en substitut till utomhusaktivitet så att hunden trots långa dagar inomhus får chansen att leka och aktiveras?

Denna hundleksak med sugpropp gör allt detta möjligt och gör att du som matte eller husse kan med gott samvete ligga kvar i soffan medans din kompis har roligt. WIN WIN!

Hundleksak med sugkopp

På ena sidan av denna leksak så sitter det en boll som är väldigt attraktiv för hundar att bita i då de ofta får ett bra grepp kring den. Den studsar också väldigt lätt vilket gör det extra spännande. På andra sidan så sitter den magiska sugproppen. Med den så kan du lätt sätta fast den i allt från golv, till väggar, till tak och också på möbler vilket ger hunden ett riktigt motstånd och gör det också flexibelt till dig som vill ha lite extra koll på din jycke. Motståndet ger hunden en riktig utmaning och med hundens starka viljestyrka så kommer den garanterat inte att tröttna.