defrost

Brickan som gör din matlagning lättare och bättre

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Sena arbetsdagar och dålig framförhållning med dagens middag är ett vanligt fenomen. Eller är middagen kanske planerad i detalj med att du i sista sekund märker att en ingrediens saknas så middagsplanerna måste bytas ut helt plötsligt? Kanske får du oväntade extragäster till kvällens middagsbjudning vilket gör att du snabbt måste lägga fram en extra köttbit direkt från frysen så att maten ska räcka till alla?

Tina kött – 8 metoder du ska undvika

Frusen mat vet vi alla tar lite för lång tid att tina upp. För att tina upp något naturligt så krävs det god framförhållning så som flera timmar innan och ibland till och med dygn. Vid kortare framförhållning så fungerar mikrovågsugnens tiningsläge och vattenbad men det ger inte det bästa resultatet. I mikrovågsugnen så blir maten ojämn tinad och ibland till och med delvis tillagad vilket inte är speciellt önskvärt. Vattenbad ger heller inte ett jämt resultat och tar dessutom väldigt lång tid.

Med denna upptiningsbricka så slipper du den långa framförhållningen och kan snabbt lägga det frusna köttet eller den frusna fisken på brickan för en snabb och naturlig tiningsprocess helt utan kemikalier, el eller värme då brickan endast naturligt hjälper till att leda bort kylan från maten.

Upptiningsplatta

Skriker barnen efter mat direkt efter skola och jobb och du har inga idéer för dagens middag och noll inspiration? Lägg fram kyckling från frysen på brickan och det är klart att lagas efter endast 12 minuter!

Tar dina middagsgäster lite spontant med sig en extra person? Tina en extra köttbit på 30 minuter och ni kan alla avnjuta en fantastisk middag med fantastiskt sällskap.

Tina kött

Denna smala, snygga och praktiska upptiningsbricka är den ultimata presenten att ge bort till någon du tycker som som till exempel fyller år men är också helt perfekt att själv ha hemma. Den kommer att ge dig chansen att laga bättre mat men också ge dig mer tid och ork till annat som du värdesätter.