banan

Banan slicer som passar alla från 0 till 100 år

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Banan fungerar ju helt perfekt att bara skala och äta. Men banan passar också superbra att skiva och ha till annat. Kanske vill du lägga dom på din smoothie bowl, ha dom till marängsvissen, eller varför inte lägga dom på din tacos eller din pizza?

Behöver du många bananskivor så kan det ibland kännas ändlöst att stå och skära bananerna med kniv. Dom blir ojämna, du blir kladdig och mycket tid går förlorad som du hellre hade velat lägga på en annan del i köket.

Denna banan slicer är den perfekta grejen att ha hemma för att hjälpa dig att skära bananskivor snabbt, enkelt och smidigt. Men denna så slipper ni allt kladd och hela familjen kan få chansen att hjälpa till då denna ofta är en känd favorit hos barnen.

Detta är en sak som alltid kommer till användning och som är perfekt att ha hemma i din kökslåda. Ska ditt barn ha med sig en banan till fruktstunden på skolan? Packa också ner denna slicer i väskan så kan barnet lätt skiva sin egna banan. Ska ni ut på picknick? Packa ner den i väskan för att göra en fruktsallad på plats!

Någonting som är superlätt att använda, superlätt att rengöra och något som ger dig mycket tid och ork till annat kan ju inte gå fel. Och om du inte känner att du själv skulle ha nytta av denna så tänk på barnen som kommer bli fullkomligt förälskade i denna.

Banana Slicer

!!TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS !!

Har du bananer i din fruktkorg som är lite för mogna och inte längre attraktiva att äta? Använda denna banan slicer till att skiva de gamla bananerna för att sedan lägga dom i en påse i frysen och VIPS så har du alltid frusen banan tillgänglig om du plötsligt blir sugen på en god smoothie!