bendabledustcleaner

Dammets värsta fiende, möt den böjbara städborsten

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Har du märkt av allt skräp som samlas under soffan? Allt smuts under sängen eller allt damm bakom elementen? Detta är något som de flesta helt klart känner igen. Men trots att många är medvetna om detta problem så är det få som försöker göra något åt det och väljer istället att se åt ett annat håll och helt enkelt bara ignorera det.

Huvudorsaken är att det helt enkelt är för svårt och omständigt att komma åt dessa svåra ställen. Skurmoppen går inte in under soffan, dammsugaren går inte in under sängen och vi alla vet att det är i princip omöjligt att lyckas nå bakom elementet för en städomgång.

Städtipsen som gör succé - Goda Tider

Men att bara ignorera och blunda problemet gör faktiskt inte, hör och häpna, att problemet försvinner. Utan samtidigt som du väntar på att problemet ska lösa sig själv, så samlas bara mer och mer smuts och damm vilket gör att behovet bara växer och växer. Man måste helt enkelt ta ett hårt grepp om problemet och därför är det en sån tur att det nu kommit en borste som kan hjälpa just dig med detta smutsiga problem.

Böjbar städborste - Perfekt för trånga utrymmen

Med denna böjbara borste så kan du lätt som en plätt komma åt alla svåra områden som kommer i din väg. Under säng och soffa, bakom element och hyllor, på skåp och lister.

Böjbar städborste - Perfekt för trånga utrymmen

Städborsten är utrustad med en fiberduk som med hjälp av miljontals små fibrer fångar upp allt damm och smuts och lämnar efter sig rena ytor och en renare och hälsosammare luft som du kan andas i.

Böjbar städborste - Perfekt för trånga utrymmen

Borsten är lätt att städa för att återanvända då mikrofiberduken lätt går att ta av och på för att tvätta i din tvättmaskin men kan också lätt tvättas för hand i handfatet.

Denna böjbara städborste gör det möjligt men också lätt för dig att hålla rent hemma på alla olika nivåer som fisk, fågel och mittemellan. Så sluta blunda för alla smutsiga problem och investera i denna fantastiska städhjälp.